Varme fødder hele tiden hovedpine og ondt i halsen

varme fødder hele tiden hovedpine og ondt i halsen

Pludselige ryk i fingre eller hele lemmer Hovedpine, mild eller svær Ondt i halsen, hæshed men mange flere og andre ubehagelige symptomer kan komme til med tiden, efterhånden som den enkelte patient ikke kommer i en behandling.
En kold lungebetændelse starter som en almindelig forkølelse med ondt i halsen, hovedpine, løbende og tæt næse, let temperatur forhøjelse og tør hoste. Mangler: fødder.
Hver gang jeg vågner og hele dagen, føler jeg mig syg, hvis jeg ikke Dette får jeg ofte, og det giver mig slem hovedpine, nakkesmerter, synkebesvær og ondt i halsen . Ledsmerter (specielt fødder , knæ, hofter, lænd, ryg og nakke). Med tiden føler jeg, at min krop bliver svagere og svagere, og jeg.

Varme fødder hele tiden hovedpine og ondt i halsen - bøvl

Det gør mange danskere, men pinefulde smerter i hovedet kan være et tegn på forhøjet blodtryk og i værste tilfælde en hjerneblødning eller en svulst i hjernen. Brystet, hjertet og åndedrætsorganet. For sent til lægen - Især de her træmand, der i hvert fald ikke fejler noget og ikke skal til læge. Det kan dog være svært at skelne imellem symptomerne, især da der ofte er flere på samme tid. Tale vanskeligheder sløret eller langsom. varme fødder hele tiden hovedpine og ondt i halsen Hyppig vandladning, der ikke er normal. Man kan også få ondt ondt i halsen som følge af forskellige typer af bakterielle infektioner. En hormonproducerende svulst i hypofysen skal udelukkes. I værste tilfælde kan der være tale om en hjerneblødning eller en svulst i hjernen. Men kan det være rigtigt, at det bare er "normalt" med de symptomer, jeg har? Jeg har været på Hæmatologisk afdeling for at få undersøgt, hvad årsagen kunne være, men der er endnu ikke fundet en egentlig årsag.

Varme fødder hele tiden hovedpine og ondt i halsen - jeg

Hvornår kan jeg gå på arbejde? Klik her for at læse om hvordan du vurderer den syge. Nattesved eller uforklarlig kuldegysninger. Det kan dog være svært at skelne imellem symptomerne, især da der ofte er flere på samme tid. Se flere relaterede artikler her. Er du blevet syg efter en influenza lign.