Singel remee kærester

Remee, som SE og HØR for nylig kunne afsløre var gået fra sin kæreste gennem et par år, Simona Popovic, nyder i hvert fald at have mere tid.
Efter fire års forhold er hitmageren og 'X Factor'-dommeren Remee ikke længere sammen med den 15 år yngre modelkæreste Simona.
Popsmeden Remee er single igen. Forholdet til den 15 år yngre Simona Remee har tidligere været kærester med Michala Kjær. Newspaq.

Singel remee kærester - poppet Celine

Kan du li' hvad du læser? Viralt Tjener deler vildt foto fra køkkenet: Restaurant anklaget for at servere menneskefødder. Se billederne: Remees kæreste viser sin gravide mave frem. Numse-Rasmus løj sig død: Nu vælter det ind med kritik. Sundhed Slut med dårlig samvittighed: Bedsteforældre, som passer børnebørn, lever længere. Popsnedkeren har krudt i røven efter bruddet med Simona. 14 Questions with Mathilde Gøhler Video med Paradise-Caroline: Jeg mangler ikke sex. LÆS OGSÅ: Blachman: Jeg er det fag i folkeskolen, singel remee kærester ikke findes Både Remee og Popovic har heldigvis mange afledende ting at tænke på efter bruddet. Gossip Madonna skaber ramaskrig på nettet: Billede af barberet kusse er til at 'kaste op over'. Jytte Abildstrøm elsker grise. De fleste kvinder, der har haft fornøjelsen af at føde, kan nok skrive under på, at det ikke er den bedste skønhedskur i verden. Fremtidens selvkørende biler: Så tæt på er vi. Etiker: Teknologi og penge garanterer ikke ældres værdighed.

Singel remee kærester - vidste karlen

Frække Christina Milian stjal billedet. Video: Hør karen Mukupas nye musik. Hemmelige papirer om Hitler gravet frem: Iscenesatte han sin død og flygtede fra Berlin? Remee single igen: Bryder med model-kæreste. Se det nuttede billede: Silas Holst er blevet far igen. Nu er de begge døde:.