Blåt blink bedste danske romaner

I romanen "Undtagelsen" trænger forfatteren Christian Jungersen dybt ned i . Vor tids bedste roman er Undtagelsen", fordi det er en undtagelse at læse en.
Vælg vor tids danske roman. Morgenavisen Jyllands-Posten indbød alle Danmarks bogelskere til at deltage i kåringen af den bedste danske roman i de seneste.
Litteraturredaktionen har skåret igennem og valgt de ti bedste danske og de ti bedste udenlandske titler fra det forgangne  Mangler: blåt ‎ blink.

Blåt blink bedste danske romaner - giver overblik

Cohn var berømt og berygtet for sin flod af nedsættende skældsord og for sit fnugfri tøj og sin Rolls-Royce med nummerpladen RMC — efter hans initialer. Bogen bekræfter tesen om, at jo mere synlig, berømt og skandaløs en bognyhed kan blive, inden den lanceres, jo større er sandsynligheden for, at den bliver en bestseller. Redaktør: Ole Stig Andersen.. Jeg har prøvet at tænke bredt for ikke kun at ramme én genre eller stilart, for gode læseoplevelser er rigtig mange ting. »Nej, vi har ikke gjort det godt nok«. Anbefalet af bibliotekar Birgitte Tindbæk, Gentofte.
YouTube Rewind: What Does 2013 Say? Der er tre bøger i serien om HOP-HANS. Skal hun frem i livet? Purk og hele hans verden, bogen rammer lige plet. Der er lige det. Myten om den selvsælgende bestseller. Eller er man i virkeligheden faldet for nuttethedsfaktoren?